Blog


 

Uprostřed švýcarských lesů objeví běžkař tělo brutálně zavražděné ženy. Mrtvé chybí obličej a policistům je jasné, že tu řádí perverzní zabiják. Mrtvých dívek přibývá a dvojice vyšetřovatelů nemá ponětí, kde začít. Aby toho nebylo málo, vrah si vyhlédne sestru jednoho z nich.

Kate Shugaková se po odchodu z kanceláře návladního v Anchorage vrací do rodného kraje na odlehlém severu Aljašky. Snaží se zapomenout na temnou minulost a užívat si divokou přírodu. Ale copak to jde? Vraždy se jí lepí na paty a ona neví, kam dřív. Třetí případ ji zavede mezi lovce krabů.

Marni je rozvedená matka a nadšená tatérka. V jejím životě se skrývá několik temných tajemství a existují věci, na které chce zapomenout. Francis je o osm let mladší inspektor považovaný za protekčního spratka. Ti dva se dali dohromady během vyšetřování brutální vraždy a nyní je osud opět svedl dohromady.

© 2017. Veronika Černucká. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky