Blog


 

"Vítejte na Antonínské pouti," přečetl chlapec nahlas. Potěšilo ho, že se mu nepletla písmenka, ale mnohem větší radost měl z toho, že do Svárova přijela pouť. Ve vesnici se šuškalo, že letos dorazí i cirkusáci, a on se těšil, že na vlastní oči uvidí exotická zvířata. Ty jo, kdyby měli lva, nebo dokonce slona! Lva viděl jednou v zoologické, kam...

V tom domě žije několik různých osob. Znají se jen od vidění a nikdo z nich netouží po přítomnosti druhého. Jenomže ... V jednu chvíli se životy všech protnou. Co bude následovat?

Když se našlo zavražděné a zohyzděné tělo, všichni měli jasno. Jak o totožnosti oběti, tak o jejím vrahovi. Jenomže co když to bylo celé jinak? Co když Toman nebyl obětí, ale naopak chladnokrevným vrahem? Vrahem, který chtěl získat peníze od pojišťoven za své domnělé úmrtí?

RECENZE: Coura

28.09.2021

Kolik v sobě máme lásky? Je možné milovat dva muže najednou? Nebo se dokonce zamilovat do ženy, i když nejste na holky? Své o tom ví mladá herečka Lucie toužící po všem, co jí svět může nabídnout.

Mirek je postarší pán, který na malém městě vede herecký kroužek pro dívky a chlapce. Jeho svěřenci ho zbožňují, i když některé praktiky se jim zdají poněkud zvláštní. Jenomže Mirek má kouzlo osobnosti a pádné argumenty. Mladičké herečky nazývá poupátky a nejraději s nimi hraje ve spacáku hru na kamínka.

© 2017. Veronika Černucká. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky